Centrale verwarming

Het installatiebedrijf voor uw verwarming en warm water

Campus is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verwarming en warm water. Onze centrale verwarmingsystemen treft u overal aan.
Van scholen, sportaccommodaties, bedrijfshallen en winkels tot woonhuizen. Naast de traditionele radiatorverwarming, hetelucht- en vloerverwarmingsystemen verzorgen wij ook de aanleg van complete zonne-energie inrichtingen.

Wij helpen u graag bij de keuze van het beste verwarmingssysteem en adviseren over bijvoorbeeld de juiste cv-ketel, geiser, boiler of combiketel. We regelen ook de aanleg van uw totale verwarmingsinstallatie tot en met fraaie designradiatoren. En we verzorgen het onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie. Belangrijk om te weten: onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar!

Meer weten? Wilt u meer weten over onze diensten voor verwarming en warm water? Neem gerust contact op met Campus, of bel: 0342 - 41 80 21.

Met zonne-energie bespaart u op energiekosten

Met een zonneboiler en de bijbehorende zonnecollectoren bespaart u tot wel 50% op uw energie voor warm tapwater.
De zonnecollectoren op het dak nemen gratis warmte op uit het daglicht. De zonneboiler draagt deze warmte over aan het tapwater. Vaak is dat voldoende voor al het warme water in uw huishouden. Pas als het zwaar bewolkt is of als u extreem veel warm water gebruikt, springt de cv-ketel bij. Dan krijgt het water alsnog de gewenste temperatuur. U kunt het zonneboilersysteem ook aansluiten op de centrale verwarming of bijvoorbeeld de ‘hotfill’ van uw wasmachine.

Bespaar energie met een warmtepomp

Een warmtepomp benut gratis energie uit de bodem en grondwater, of uit de lucht. Ideaal dus om uw woning of bedrijfspand te verwarmen en te koelen. De warmtepomp maakt alleen gebruik van stroom voor de compressor en pomp. Het rendement ligt dan ook op zo’n 400%. Anders gezegd: u betaalt 25% aan stroom en krijgt er voor 75% gratis warmte of koeling voor terug. Dat levert dus een flinke besparing op, dankzij energie die nooit opraakt!

De voordelen van een warmtepomp

  • Ideaal voor warmte, warm water én koeling
  • U bespaart op uw energiekosten
  • U profiteert van een hoog rendement
  • In de winter lekker warm, in de zomer aangenaam koel
  • U heeft helemaal geen gasaansluiting meer nodig


Meer weten?
Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden met een warmtepomp? Neem gerust contact op met Campus, of bel: 0342 - 41 80 21.

Cv-ketel, hr-ketel of combiketel?
Een goede cv-ketel levert u alle comfort en gemak. Maar wat is de ideale cv-ketel voor uw huis of bedrijf? Als gespecialiseerd cv-installateur helpt Campus u graag met een oplossing op maat. Zo adviseren we u deskundig over de ideale cv-ketel, hr-ketel of combiketel voor uw situatie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de ideale cv-ketel voor uw woning of bedrijf? Neem gerust contact op met Campus, of bel: 0342 - 41 80 21.

Cv-ketel huren
Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren
Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur
Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een cv-ketel huren? Bel dan voor een persoonlijk advies met Campus: 0342 - 41 80 21.

Vloerverwarming en bijverwarming

We adviseren graag over vloerverwarming en kunnen deze bij u aanleggen. Dit kan overal waar een beton- of systeemvloer ligt.
In andere gevallen kunnen wij de vloerverwarming in de vloer infrezen en aansluiten op uw bestaande installatie!

In goed geïsoleerde gebouwen kunt u vloerverwarming toepassen om alle ruimtes behaaglijk te verwarmen. In niet goed geïsoleerde vertrekken kan aanvullende verwarming nodig zijn. Wij kunnen dit vooraf nauwkeurig berekenen.

 
Meer weten?
Wilt u meer informatie over vloerverwarming? Neem gerust contact op met Campus, of bel: 0342 - 41 80 21.