Onderhoud- & storingsservice

Onderhouds- en storingsservice voor onder meer verwarming en airco

Een goed bedrijf herkent u aan het hoge service niveau. Campus beschikt over een deskundig onderhouds- en serviceteam en kan u alle zorgen uit handen nemen op het gebied van beheer en onderhoud. Of het nu gaat om uw verwarmingsinstallatie, airco, lucht-
behandeling, regeltechniek en alle andere installaties, of legionellabeheer. Campus is uw partner.

Ons bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij het verhelpen van storingen. Ook kunt u bij ons een servicecontract afsluiten voor alle installaties, ook als deze niet door ons geplaatst zijn.

Tot slot zijn wij aangesloten bij Abel&co zodat u ons probleemloos het onderhoud van uw huurtoestel van Abel&co kunt toevertrouwen.

 
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze onderhouds- en storingsservice? Neem gerust contact op met Campus, of bel: 0342 - 41 80 21.

 

24 uur per dag service en onderhoud voor uw cv-ketel

Om uw cv-ketel optimaal te laten functioneren, is goed onderhoud onmisbaar. Campus biedt u diverse serviceabonnementen: van een aantrekkelijk onderhoudsabonnement tot en met een all-in servicepakket. Zo bent u altijd zeker van een perfecte werking. Doet zich toch een storing voor? Dan staat onze servicedienst 24 uur per dag voor u paraat om deze snel op te lossen. 

Cv-ketel bijvullen of een storing zelf oplossen

Moet de cv bijgevuld worden of geeft de ketel een storing? Sommige problemen kunt u ook zelf verhelpen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de ideale cv-ketel voor uw woning of bedrijf? Neem gerust contact op met Campus, of bel: 0342 - 41 80 21.