Werkvoorbereider/calculator (E-installaties)

 

We kennen die spreuk allemaal wel: “Goede voorbereiding is het halve werk”. Bij Campus Installatie Techniek brengen we dit elke dag in de praktijk.

Campus zoekt een nauwkeurige werkvoorbereider/calculator. Ben jij graag de spil in het netwerk? En is het voorbereiden van installaties je op het lijf geschreven? Dan is dit de perfecte job voor jou. Binnen een team van zo’n 50 specialisten zorg je voor de optimale voorbereiding en begeleiding van projecten in woning- en utiliteitsbouw (wij werken ook voor zorginstellingen en de overheid). Daarnaast blijf je in contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Met als resultaat dat kwaliteit en kosten gewaarborgd zijn, van voorbereiding tot oplevering!

Het mooie aan deze baan bij Campus? Met je collega’s van de W-afdeling werk je samen aan dezelfde projecten. Door een goede afstemming kunnen we onze opdrachtgevers het beste resultaat bieden.

Functieprofiel

We houden niet van waslijsten met functie-eisen. Maar ervaring met elektrotechnische installaties is een pré. Daarnaast vinden we het volgende ook belangrijk dat:

  • Je goed in staat bent om overzicht te houden
  • Je gaat voor kwaliteit; van voorbereiding tot oplevering
  • Je goed communiceert en klantvriendelijk bent

Dit biedt Campus

  • De mooiste projecten
  • Vast dienstverband
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals pensioen

Daarnaast zorgen we altijd samen dat we up-to-date zijn en blijven. Daarom bieden we regelmatig (opfris)cursussen. Heb je de smaak te pakken, dan biedt dat vast doorgroeimogelijkheden.

Bij Campus Installatie Techniek zijn we vooral teamspelers. Natuurlijk komt dat tot uiting in de praktijk van elke dag. Ook na werktijd zijn er bij Campus regelmatig momenten voor gezelligheid. We zijn – zeg maar – een team enthousiastelingen. Echte techneuten met een flinke dosis ambitie en toewijding voor het vak.

Kunnen we jou ook enthousiast maken voor een job als werkvoorbereider/calculator bij Campus Installatie Techniek? Neem dan contact op met Chris van Ee, cvanee@campus-instal.nl, 06-45132897. Wel enthousiast, maar twijfel je nog? Kom gewoon een keer een dagje meelopen!