Bedrijfsleider (W-installaties)

 

Campus Installatie Techniek is inmiddels een behoorlijke speler in de wereld van elektrotechnische- en warmte installaties. Een wereld die constant in beweging is. Dat vraagt om visie, structuur en organisatie. Altijd met een gezonde dosis ambitie en enthousiasme.

Om dit overzicht te houden en Campus Installatie Techniek naar het volgende niveau te tillen hebben we mensen nodig. Die net als ons team van vijftig man beschikken over de nodige visie en daadkracht en natuurlijk: leidinggeven. Want, we zijn op zoek naar een bedrijfsleider voor onze W-installatie activiteiten.

Een flinke job, want dit betekent dat je de dagelijkse leiding hebt over een groot aantal projecten die je in voorbereiding en uitvoering hebt. Elke dag de vinger aan de pols om perfecte kwaliteit te leveren, daar staan we voor. Ook werken binnen de planning en het budget, daar staan we bekend om.

Daarnaast vinden we het onderlinge teamgevoel heel erg belangrijk. Daar maken we zelfs het verschil mee, met enthousiaste vakmensen die ervoor zorgen dat projecten van A tot Z perfect georganiseerd en uitgevoerd worden. De bedrijfsleider speelt hier een hele belangrijke, prikkelende rol in.

Ben jij de leider die in staat is om het team aan te sturen, te enthousiasmeren en zorgt dat we elke dag professioneel voor de dag komen? Een commercieel DNA heeft om offertes ook daadwerkelijk in opdrachten om te zetten? En niet benauwd is om verantwoordelijke beslissingen te nemen? Dan is dit jouw droombaan. Voor deze functie vinden we het belangrijk dat je ervaring hebt in de installatiebranche.

Dit biedt Campus

De functie van bedrijfsleider kent nogal wat verantwoordelijkheden. Of liever gezegd: uitdagingen. Het betreft in ieder geval een functie die de nodige flexibiliteit en bijbehorend inzicht vraagt. Daar hoort natuurlijk een goede beloning bij. We bieden je:

  • Een zelfstandige managementfunctie
  • Een veelzijdige, afwisselende job
  • Verantwoordelijkheid en veel uitdaging
  • Interessant beloningspakket van salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

We zouden nog veel meer informatie kunnen geven over deze vacature. Maar we realiseren ons dat deze functie meer omvat dan hetgeen we in een advertentie of op een vacaturepagina kunnen plaatsen. Spreekt deze job jou aan? Dan maken we graag een afspraak voor een kennismaking om eens rustig alle facetten van deze baan door te spreken. Voor deze vacature kun je contact opnemen met Chris van Ee, cvanee@campus-instal.nl, 06-45132897.