Servicemonteur (Meet- en Regeltechniek)

 

Hou jij van techniek en is sleutelen aan installaties écht jouw ding? Ken jij alle ins en outs van regeltechniek? Dan moeten we binnenkort echt even bellen of een afspraak maken.

Bij Campus Installatie Techniek zijn we om zoek naar een servicemonteur. Iemand met liefde voor zijn vak en die elke dag de beste kwaliteit wil leveren. Daar staan we met z’n allen bekend om. Onze werkvoorbereiders zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering en installatie.
Je kunt rekenen op een prachtige baan binnen een hecht team van zo’n vijftig collega’s. Werkplezier en teamgevoel vinden we heel belangrijk. Naast onze technische kennis zijn dat namelijk de elementen waar we bij Campus het verschil mee maken. Niet alleen voor onszelf maar vooral ook voor de opdrachtgevers.

Functieprofiel

We zijn niet zo van de lijstjes met allerlei functie eisen. Natuurlijk hebben we er wel een paar.

  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Op pad met de bedrijfsbus (boordevol goed gereedschap) spreekt je aan
  • Je hebt brede interesse in warmte installaties
  • Kwaliteit leveren is jouw uitgangspunt

Dit biedt Campus

Spreekt jou deze baan als servicemonteur bij Campus Installatie Techniek aan? Dan kunnen we jou het volgende bieden:

  • Mooie projecten
  • Vast dienstverband
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief pensioen
  • Werkkleding, het beste gereedschap en een bedrijfsbus

Daarnaast zorgen we altijd samen dat we up-to-date zijn en blijven. Daarom bieden we regelmatig (opfris)cursussen. Heb je de smaak te pakken, dan biedt dat vast doorgroeimogelijkheden.

Bij Campus Installatie Techniek zijn we vooral teamspelers. Natuurlijk komt dat tot uiting in de praktijk van elke dag. Ook na werktijd zijn er bij Campus regelmatig momenten voor gezelligheid. We zijn – zeg maar – een team enthousiastelingen. Echte techneuten met een flinke dosis ambitie en toewijding voor het vak.

Enthousiast geworden voor de baan als servicemonteur bij Campus Installatie Techniek? Neem dan contact op met Chris van Ee, cvanee@campus-instal.nl, 06-45132897. Wil je eerst meer weten over deze functie? Kom dan gewoon een keer een dagje meelopen!