Koeltechnicus (serviceafdeling)

 

(zoeken een specialist voor de serviceafdeling)
Bij Campus Installatie Techniek zijn we helemaal thuis in warmte- en koelsystemen. Zodanig dat we een goede naam hebben opgebouwd in de regio. Een naam die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een koelmonteur.
Heb jij, net als ons ervaring in deze systemen? Of wil de stap maken naar deze techniek? Dan hebben we voor jou een mooie baan met een vast contract en uitstekende beloning.

Als technicus ben je dagelijks bezig met het in bedrijfstellen, repareren en onderhouden van airco’s, klimaat- en luchtbehandelingssystemen. Je werkt met allerlei merken koelinstallaties. Denk hierbij aan Carrier, Daikin en Mitsubishi. Service aan warmtepompen is een belangrijke taak binnen jouw verantwoordelijkheid.
Binnen Campus Installatie Techniek ben jij de specialist koeltechniek. Het werkgebied is betreft met name Barneveld en omgeving. Lekker in de buurt dus.

Functieprofiel

Koeltechniek is een vak apart. Binnen Campus Installatie zijn jullie de specialisten op het gebied van koeltechniek. Heb jij de kennis van koeltechniek, of wil je dit vak graag leren? Wil je vooral samen op pad of heb je liever klussen waarbij je zelfstandig werkt? We hebben veel mogelijkheden. We zoeken een koelmonteur die:

  • Graag werkt aan mooie projecten
  • Relevante ervaring heeft in de koeltechniek
  • Samenwerkt of juist zelfstandig op klus gaat
  • Altijd kwaliteit levert
  • Oplossingsgericht en klantvriendelijk is

Dit biedt Campus

Een baan bij Campus Installatie is de garantie voor werkplezier. Dat bestaat uit teamgevoel, vakmanschap en een stapel gunstige voorwaarden, zoals:

  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een vast contract
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen
  • Werkkleding
  • Beschikking over de beste materialen, gereedschappen en een bedrijfsbus

Daarnaast zorgen we altijd samen dat we up-to-date zijn en blijven. Daarom bieden we regelmatig (opfris)cursussen. Heb je de smaak te pakken, dan biedt dat vast doorgroeimogelijkheden.

Bij Campus Installatie Techniek zijn we vooral teamspelers. Natuurlijk komt dat tot uiting in de praktijk van elke dag, maar zeker ook na werktijd. Ook na werktijd zijn er bij Campus regelmatig momenten voor gezelligheid. We zijn – zeg maar – een team enthousiastelingen. Echte techneuten met een flinke dosis ambitie en toewijding voor het vak.

Enthousiast geworden voor de baan als koeltechnicus bij Campus Installatie Techniek? Neem dan contact op met Chris van Ee, cvanee@campus-instal.nl, 06-45132897. Wil je eerst meer weten over deze functie? Kom dan gewoon een keer een dagje meelopen!