Leerling loodgieter (W-installaties)

 

Kom je (binnenkort) van school? Of wil je graag loodgieter worden? Kom dan naar Campus Installatie Techniek? Samen met vijftig collega’s zijn wij elke dag werkzaam op de mooiste projecten. Van woningbouw tot allerlei soorten en maten projecten.
Vanuit onze werkvoorbereiders worden de projecten tot in de details voorbereid zodat je op de klus niet voor verrassingen komt te staan.
Campus heeft een prima naam opgebouwd. Een naam die staat voor vakwerk en professionaliteit. Eigenschappen die jou vast aan zullen spreken.

Ben je leergierig en wil je graag doorgroeien op termijn? Bij Campus Installatie Techniek bieden we je heel veel mogelijkheden. Door elke dag met collega’s op pad te zijn leer je heel snel. Daarnaast bieden we allerlei cursussen en opleidingen zodat je jezelf nog verder kunt specialiseren als loodgieter.

We werken vanuit Barneveld. Samen met de collega’s ga je in de regio op klus. Denk aan plaatsen zoals Amersfoort, Barneveld, Ede, Veenendaal, Voorthuizen of Woudenberg. Zodra je zien dat je het vak in de vingers hebt, dan kun je snel doorgroeien tot zelfstandig loodgieter. Daar hoort natuurlijk een eigen bus bij.

Functieprofiel

We hebben geen lange lijst van functie eisen. We gaan ervan uit dat je een echte Veluwse werkmentaliteit hebt. Als de volgende punten je aanspreken heb jij vast en zeker de ambitie om op termijn hoofdmonteur te worden.

  • Je wilt het loodgietersvak tot in de puntjes kennen
  • Je hebt ambitie om door te groeien
  • Je kunt goed omgaan met de vrijheid die je bij Campus Installatie krijgt

Dit biedt Campus

Bij Campus Installatie Techniek waarderen we je inzet. Daar hoort een goede beloning en aanvullende voorwaarden bij:

  • Een vast contract in het vooruitzicht
  • Bedrijfskleding
  • Altijd werken met het beste gereedschap
  • Goede secundaire voorwaarden zoals pensioen en vakantiedagen

Bij Campus Installatie Techniek zijn we vooral teamspelers. Natuurlijk komt dat tot uiting in de praktijk van elke dag. Ook na werktijd zijn er bij Campus regelmatig momenten voor gezelligheid. We zijn – zeg maar – een team enthousiastelingen. Echte techneuten met een flinke dosis ambitie en toewijding voor het vak.

Spreekt deze baan je aan? Neem dan contact op met Chris van Ee, cvanee@campus-instal.nl, 06-45132897. Wil je meer weten over het loodgietersvak of over ons bedrijf? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om een dagje mee te draaien.