Hoofdmonteur (E-installaties)

 

Bij Campus Installatie Techniek zijn we elke dag op het hoogste niveau bezig op het gebied van installatietechniek. Zowel in woning- als projectbouw. Dat doen we met ongeveer vijftig enthousiaste professionals. Hierbij realiseren we ons goed dat de mensen van Campus op het gebied van vakmanschap, professionaliteit en het waarmaken van beloftes het verschil maken.

Ben jij de hoofdmonteur die we zoeken voor onze afdeling e-installaties? Een uitdagende job waarbij je leiding geeft aan een groep elektro techneuten, een team van vakbekwame professionals en een aantal leerling loodgieters.
Vanuit de werkvoorbereiding wordt gezorgd dat elk project tot in de puntjes is voorbereid. Jij hebt vervolgens op locatie het overzicht en de verantwoordelijkheid voor de realisatie. Zorg voor kwaliteit en afronding binnen de planning horen daar natuurlijk ook bij.

Als hoofdmonteur beschik je over een eigen bus. Met je collega’s rij je ‘s morgens vroeg naar de klus, rechtstreeks of eerst via Barneveld. Over reistijd hoef je niet in te zitten. De meeste projecten vind je Barneveld of directe omgeving.
Leveren van vakwerk vraagt om professionaliteit van de organisatie die je achter je hebt staan. Dat komt bij Campus tot uiting in de beste gereedschappen waar je mee werkt, maar vooral ook in het teamgevoel bij Campus. Zit je met een probleem, of loopt een project anders dan gepland? Samen met de werkvoorbereiders en andere collega’s lossen we het altijd samen op.

Functieprofiel

Hoofdmonteur van e-installaties is een verantwoordelijke job waarbij ervaring een vereiste is. Daarnaast ben je in staat om leiding te geven aan jouw team. Je hebt een vooruitziende blik, zodat je altijd de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats inzet. Altijd met het doel om vakwerk te leveren. Zoals verwacht mag worden van Campus Installatie Techniek. Even in het kort: we zoeken een vakman die …

  • leiding kan geven aan de directe collega’s
  • het een uitdaging vindt om projecten perfect op te leveren
  • relevante werkervaring heeft binnen E-installaties

Dit biedt Campus

Campus Installatie Techniek waardeert zijn collega’s. Jullie zijn het gezicht van het bedrijf. Jullie maken de beloften waar, die bij aanvang van het project afgegeven zijn. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij, zoals:

  • Eigen bus, met het beste gereedschap
  • werkkleding
  • een vast contract

Bij Campus Installatie Techniek zijn we vooral teamspelers. Natuurlijk komt dat tot uiting in de praktijk van elke dag. Ook na werktijd zijn er bij Campus regelmatig momenten voor gezelligheid. We zijn – zeg maar – een team enthousiastelingen. Echte techneuten met een flinke dosis ambitie en toewijding voor het vak.

Is de functie van hoofdmonteur bij Campus Installatie Techniek jou op het lijf geschreven? Neem dan contact op met Chris van Ee, cvanee@campus-instal.nl, 06-45132897. Wil je eerst meer weten over deze functie? Kom dan gewoon een keer een dagje meelopen!